dissabte, 31 de desembre del 2011





L'aigua pot transmetre milers de sensacions. El temps llisca pel dies com l'aigua quan llisca entre les mans. L'aigua és com la vida. S'escola lentament i quan menys t'ho esperes cau l'última gota. 
 Sense ella no podriem viure, ens dona força i energia. L'aigua és poderosa. La pluja, per exemple, ho pot cambiar tot en un moment. Pot cambiar-te els plans inesperadament, pot fer-te arribar tard al lloc on has d'anar, pot amargar-te el dia o al revès. Pot fer-te correr o treure un paraigües. En aquest cas, no necessitareu paraigües perquè aquesta pluja de lletres és suau i amistosa. 
Avui poseu-vos sota la pluja, arrisqueu-vos-hi. La podeu sentir propera a vosaltes i encara que després et deixa pringós val la pena mullar-te i natejar-te de tots els pesos o el dolor que portes a sobre. Renovar-te. Avui la serviré freda, aclareix més bé les idees. 






                                           I quan menys t'ho esperes, cau la última gota...



M'hagues agrada't que avui haguès plogut, ens haguessim renova't una mica tots abans d'un nou any. Encara que sembla que li donem més importància en aquest 31, l'últim dia, que no pas a la resta dels dies de l'any.
La última gota no és la més important però tampoc la menys. Sempre hi haurà alguna cosa que serà la derrera. Al final de la pluja arriba la ultima gota. L'unic que fa aquesta, és deixar-nos una senyal i dir-nos que ja s'ha acabat. L'unic que fa es mantenir-se al terra uns instants per a recordar-nos el trajecte que ha fet desde el principi fins al final. Cada gota compta.




M

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada